Om oss

ÖVERSÄTTA?

Mejla din text till info@eng-swe.se

Snabbt & enkelt! Mejla din text till info@eng-swe.se för en offert!

Om oss

 

Vi har ett fantastiskt uppdrag - att använda våra språkkunskaper till att hjälpa folk och företag att kommunicera till flera. Vi utför uppdrag åt företag, myndigheter, organisationer och privatpersoner. Alla uppdrag är välkomna, stora och små.

 

English Swedish Translations specialiserar sig på engelska och svenska. Vi fokuserar helt enkelt på det vi gör bäst! Du får kvalitet, trygghet, snabbhet och personlig service. Konfidentialitet är viktigt både för oss och våra uppdragsgivare.

 

Våra översättare översätter endast till sina modersmål och inom sina kvalificerade ämnesområden. Texterna kontrolläses alltid efter utförd översättning för att du ska känna dig trygg i att ditt material kontrollerats en extra gång.

Självklart ger vi dig en nöjd kund garanti.

Kontakta oss gärna för mer information.

Vi översätter:

- hemsidor

- marknadsföringsmaterial

- tekniska dokument

- användarmanualer

- produktsäkerhetsblad

- CV, betyg, m.m.

- verksamhetsberättelser

- årsrapporter

- fackböcker

- plus mycket mer... fråga oss gärna!

 

Partners - helhetslösning

 

Vi samarbetar ofta med andra översättare - tillsammans erbjuder vi fler språk och ämnesområden. Om du behöver mer än översättning - kontakta oss. Vi kan hjälpa dig med en helhetslösning genom våra partners inom t.ex. copy, illustration, grafisk design, webb, m.fl.

 

Fastnet

English Swedish Translations

 

Your local company

with global experience

helping people and

businesses communicate!

Fallskärmar

Yvette Holman

 

Engelsk-svensk, tvåspråkig, multi-kulturell som bott, studerat och arbetat i UK, Sverige, Australien och USA. Numera bosatt i Limhamn, med familj, villa, Volvo... ingen hund eller husdjur men däremot två båtar...

 

Intresserad av det mesta, jag känner mig omättlig när det gäller kunskap. Studerade till sjökapten i början av 2000-talet och under tio år var fallskärmshoppning mitt liv. Och ja, jag hänger under den tredje fallskärmen, tror det var SM 2002.

 

Levnadsglad drömmare och "doer" - varför bara drömma när man kan göra också? Vi har bara ett liv så varför inte njuta av det!

 

Yvette Holman är självfallet medlem i SFÖ - Sveriges Facköversättarförening.

English Swedish Translations, Polgatan 56C, 21611 Limhamn - +46(0)707533581 - info@eng-swe.se Copyright English Swedish Translations © All Rights Reserved